Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var alla döda innan vi föddes



Våran himmel är full av svarta hål
som kan sluka hela världar
men jag är inte rädd för mörkret
mellan stjärnorna

för när sömnen kommer är jag trött
då vill jag bara drömlöst vila


Du säger att vi ska vara tillsammans
tills döden skiljer oss åt
men först då kan vi verkligen förenas
befriande från våra trånga kroppar
och begränsade medvetanden

för bortom tankarna och orden
finns inget som separerar oss


Nej, jag är inte rädd




Fri vers av The Stargazer
Läst 823 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-07-06 18:08



Bookmark and Share


  Linnéa Nelzén
Riktigt bra, särskilt första delen där om mörkret mellan stjärnorna. <3
2013-10-31

  Erik H.J Hultin
Oerhört välkomponerat som genom titeln fångar något eteriskt flytande som förenar de första gnistorna med livets avskedsglöd, för mina tankar till några rader jag skrev för ett par år sedan:

I tidpunkten före slutet
är baksidan av spegeln
utgångspunkten och
den nyfödde reser
sig naken ur
dödens
lakan
2012-07-10

    ej medlem längre
Amazing!!

11 poäng av 10 möjliga
2010-12-19

  LeeJasmine Livredd
Din text påminner mig om sången "Dig som aldrig blev" - Loke Nyberg.
Har du hört den?

Underbar.
2010-10-30

  Baystream
Wow, underbart vacker. En bortglömd sanning som du så medvetet delar med sig. Bravo!
2010-09-17

  Sonja Sidorow Lapington
en sanning som är prövande att nå ger du mig, en sanning jag själv tror på...vackert skrivet och vackra tankar i sitt mörker.
2010-07-08

  Gawain VIP
Helt rätt, jag håller med du. Mörkt är det bara för att våra sinnen säger det, för att de inte kan bättre. Livet är längre än ljusets räckvidd.
2010-07-06

  Catharina Edin VIP
'var inte rädd' sa ju Jesus, och det är bland det bästa han sagt!
Skönt att höra att du inte är rädd.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

The Stargazer
The Stargazer