Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min Nikore som känt sig nere nu under en tid, älskar dig. (:<3


S o l

Solen mår nu bra,
hon dansar och ler.
De små stjärnorna ser upp på solen,
den största och vackratse stjärnan och tänker:
- En dag ska jag bli som hon - Stark och vacker.
Du gick ner i en solnedgång,
folk blev oroliga över att solen hade gått under.
Men hoppet fanns kvar.
Det var solförmörkelse under en tid.
Men soluppgången kom.
Solen reste sig snabbt och gav glädje och värme till alla runt sig.

- Lys som den sol du faktiskt är.




Fri vers av TTova
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 19:44



Bookmark and Share


  Noomi Henning
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH TACK ÄLSKLING ;_________; <3333333

Jag älskar den dikten så fruktransvärt mkt ;U; <3333
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova