Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad: Dig


Gör mig stum
så jag inte kan säga
hur mycket jag älskar Dig

Gör mig blind
så jag inte kan se
Din blick

Ta mina minnen
så jag slipper
sakna Dig

Klipp mina vingar
så jag inte kan
försvinna ikväll




Fri vers av Sländan
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 19:41



Bookmark and Share


    Dimma
jätte vacker!
2005-10-25

    Evelyn
fint.
2005-10-21

  Smultris
Jaaa... verkligen fint... :-)
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan