Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trojanska hästar



Den frusna marken reser sig
likt murarna runt troja

infiltrerande virus
tuggar mitt hjärta

blod döljer blod


Lera, smuts och grus
samlas i min grav

saltet smälter stalaktiterna
som hänger från min själ

vatten döljer alla spår




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson