Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

 

Jag springer för att

hinna ikapp missad tid

Min stress jäktar mig

 

Det sägs att vapen dödar

Klockor de lyckas också

 




Fri vers av M. Novkovic
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 04:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att utan tid få saker att hinnas med
ger ögonblickssekunder in i evigheten
frö att andas på alltets minut
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic