Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ångesten river o sliter i min strupe

Sliter i min mage

Magen är spänd som en fiolsträng, står rakt ut

Illamåendet bara ökar o ökar

Hur ska jag få i mig mat

Hur ska jag få i mig lite vätska

Armarna vägrar att lägga sig till ro vid min kropps sida

Bägge svävar i luften, krampar hela tiden

Snälla, säg vad jag ska göra för att slippa denna oerhörd ångest

Snälla, jag gör vad som helst.....




Fri vers av MammaMia
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 22:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har varit där nyligen och ställde samma fråga.

Det enda jag vet är att det till sist skymtade ett ljus att gå emot i ena änden av den djupa, mörka och svarta tunneln.

Inga goda råd hjälpte just då.

Inte mycken tröst kanske men under den värsta krisen tvingades jag ta ångestdämpande medel.
2009-11-24

    Char-Lee
i hear ya!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia