Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skulle det vara bra för...

En elev ifrån orten Tvist
sa det är sjutton så himla trist
att jag måste lära
konsonanter dom dära...
jag har ju tänkt att bli vokalist





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt