Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör inte det...

Jag rymmer inte
Jag försöker bara
Hitta en ny lösning

Jag älskar inte mer
Jag är inte längre
Förmögen till det

Jag vet inte längre
Hur man gör någonting

Jag vet inte hur
Man lever ett
Rikt liv

Jag vet bara hur
Man försöker
Börja om.




Fri vers av E.Wernram
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 02:34



Bookmark and Share


  stella
Gott nog, att kunna börja om...
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram