Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre undrar


Mitt barn undrar
-Mamma, Kan man se bättre
när blindtarmen är bortopererad

Min man undrar
- Är ni kvinnor fortfarande lika mycket kvinna
om ni tar bort livmodern

Jag själv undrar
-Kan man fortsätta att leva som innan
när man har gett sitt hjärta till en annan




Övriga genrer av Therés
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-10-20 22:14



Bookmark and Share


    Shadow
Först underhållande och sedan gripande...
sluttampen sätter sig verkligen fast, bra komposerat!
Svaret på din undran vill jag också gärna veta...
hur fasiken är det meningen att man ska ta sig vidare???
2005-10-21

  Smultris
Jisses så bra... iaf den sista undran..*L*

Har du kommit fram till nåt svar?
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!