Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att flytta, omvärdera, leta, hitta, älska.


kyss-skratt

jag omvärderar
springer mot stormarna
och letar efter ljusen
i den dimmiga höstdagen
som nästan ter sig som natt

klamrar mig fast vid din kropp
vid midnattstimmarna
hittar alla tecken som någonsin funnits
på att det här är äkta
så äkta som det bara kan bli

kyss-skratten värmer mitt bröst
du lägger handen mot min kind
och jag ser allt klart
om ni någonsin kombinerat
en kyss med leenden
så vet ni vad jag menar.




Fri vers av Wixy
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 12:35



Bookmark and Share


  Uppfångad
Bra flyt och hemskt bra text!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy