Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kurragömma i dimman


skuggleken gäckar
dagsdisets jagande flykt

vind ropar kull






Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-25 12:50



Bookmark and Share


    glasa VIP
men oh
vad mysig

jag blev så glad
av vinden
2009-11-29

  micke marin
*ler* det lever ju.. vädret.. platsen.. stunden..
tjohoo en vindpust knuffar till..
2009-11-26

  halmstrå
Tycker om hur du leker med dimman
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder