Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar

du fanns alltid där
som en stöttande axel
att luta sig emot
en dag var du bara borta
tog du min trygghet
med dig?
är den borta för alltid?
kommer jag en dag
få tillbaka den?
snälla ge mig ett svar




Fri vers av idahandersson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson