Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig tre gånger



Det brinner
så hämta brandkåren

Jag drunknar
så kasta i en livboj

Jag är nog kär i dig
så spring så långt bort här i från som det bara går




Övriga genrer av Therés
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-10-20 22:23



Bookmark and Share


  Smultris
Snygg fortsättning....

Känner igen dina tankar :)
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!