Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offer

att kalla någon för offer
är inte självförsvar
utan mer som en kränkning

ett offer är en människa
som är någons offer

offer kan inte användas som skällsord
vad är det som är så svårt att förstå?




Fri vers av emye
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye