Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aug 2009 for jag till Israel för vandra genom hela landet. Var totalt oförberedd på det som skulle möta mig.... Krig, fasor o ett underbart vackert land o historia. Konflikten fick en helt ny dimension för mig när jag vandrade på Västbanken till ex....


Israel

Jag blundar....

Vill inte låtsas om Israel

Jag har varit där

Alldeles nyss

Men det var jag inte

Det var så smärtsamt att vara där

Död

Krig

Ilska

Hat

Konflikter

Inte människovärdigt

Människor.....

Vilket fantastiskt land!!!!

Så vackert

Bländande

Sjungande

Vackra människor

Ödmjukhet

Hur ska jag få ihop dessa bilder???

Hoppas jag en gång får ihop mina båda bilder o kan/vågar ha varit där fullt ut




Fri vers av MammaMia
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 19:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fängslande.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia