Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då är den allra bäst!

Jag vill möta den stad jag älskar
när alla andra sover
kanske i sina alkover
gå gata upp och gata ner
inte störas av någon
bara det att få röra sig fritt
utan trängsel, stök och röster
bara vara och se mig omkring
bara sitta och göra ingenting
möjligen höra en Birger Sjöberg visa
ifrån ett öppet fönster då jag sitter
under trädet där bladens skuggor på väggen
visar fina mönster och från fönstret kommer
en doft av kaffe den sprider sig till mig...

Doften, nej aromen den tar över mig
nej den faller över mig, inget är öppet
så tidigt så jag går hem till mig...

Då står min man i dörren och säger...

Jag såg din säng var tom...

Har du inte varit hemma i natt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-25 19:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Romantisk- drömmande och lite full i sjutton-= Ewa
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt