Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ständigt den där bokstaven


istiden



jag hatar avståndet säger jag
jag hatar mellanrummet
jag säger att
jag hatar att jag trampar på
mina cigarettfimpar





skriker:

dansar i meterhög snö
istiden
ser ni inte att
vi är mitt i den

klockan är strax innan åtta
tala in ditt meddelande efter tonen:

jag slutade ju andas för längesedan men
radio
cigaretter
kaffe
regn
plastpåsar
femton
och vill minutvis
försvinna

kan du svara
ser du inte genom telefonen att
istiden tog mig medan du låg i ide.




Fri vers av andreawolf
Läst 390 gånger
Publicerad 2009-11-25 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf