Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musiken är fin ändå

Vi är kulorna som rullar fram över skolgårdens grus
lite stötta och snurriga

Vi är spegeln som ingen dammade av
ljuset reflekteras lite svagt

Vi är gåtan som ingen har besvarat
den vi grubblar på natt och dag

Vi är tonerna från ett ostämt piano
men musiken är fin ändå




Fri vers av Kakaan
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan