Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där gammal vespa sveper

Paraplypromenad
en stänkare av vällust i parken
som en stulen kyss

Kindkramskavalkad
en blänkare stöter ner i marken
som kulregn kom nyss

Hagelhångel
Novemberdag
Framtidkrångel
Motorobehag

Där gammal vespa sveper
förbi hummande.




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 512 gånger
Publicerad 2009-11-26 02:42



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Underbart
Fantasifullt och alla dessa nyskapade ord så utsökt träffande
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön