Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt liv... och intuitiv kommunikation











  2009-11-26 09:28:34
Fick igår ett samtal som jag hade börjat tro att det aldrig skulle komma. Ett nytt liv har börjat spira och gro och det kommer att förändra mitt liv i grunden. Jag har kämpat med att komma underfund med meningen med mitt liv, men har inte riktigt lyckats med att finna någon godtagbar anledning för min existens. Barnen är ju alla vuxna och jag har haft hela mitt återstående liv till fritt förfogande. Det har varit en stor utmaning. För stor, för en person vars innersta tycks vara skapat för att nära andra.

Men nu har livet äntligen givit sitt eget svar till mig och jag är bävande tacksam och förväntansfull.

Min intuition hade förberett mig på det här beskedet, men fakta är ändå alltid fakta. Nu är det bara ett drygt halvår kvar och det är både helt ofattbart, helt självklart och helt underbart!

Hade ett annat litet intuitivt "samtal" nu på morgonen. Min älskade katt hade fått sin frukost vid 7-tiden och låg nu inne i vardagsrummet under pianostolen. Han verkar ha accepterat det faktum att han inte får gå ut omedelbart på morgonen längre, eftersom jag vill hinna vakna till, innan jag travar de två trapporna ner i hyreshuset och släpper ut honom.

Nu hade jag druckit mitt morgnkaffe, ätit lite frukost och höll på att skölja av tallriken, när jag plötsligt inom mig började undra om inte katten ville gå ut idag. Jag hade inte mer än hunnit tänka det, förrän han kom tassande på väg mot ytterdörren.

Var det han som signalerade sin önskan till mig så att jag tog emot hans budskap intuitivt, eller var det han som "hörde" min tanke och tyckte att det var en god idé? Eller var det bara ett enkelt slumpartat sammanträffande?

Ha en god dag du som läst det här! Vem vet vad livet har i beredskap åt dig idag?

vänligen Sommarnattsljus




Prosa av Sommarnattsljus
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-11-26 09:31



Bookmark and Share


  Trädflickan
Blir det kanske ett barnbarn?
Intressant fråga. Jag tror det var katten som signalerade till dig och du tog emot budskapet.
2010-01-28

  erkki
Ehh. Ska du ta livet av katten om ett halvår? Eller vad? Så du får spela piano ostört? Förverkliga dig som pianist?
Vet dina barn om det här???
;-)
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus