Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blir bara mindre och mindre




GRIPER EFTER ETERISK TID

Griper efter en framtid
en eterisk tid

Någonstans
mellan
en fjärils vingslag
och en fradgad
skenande hingst

Springande
flyende
flygande
framåt

jag faller utmattad
på jaktstigen

Flämtande
längtande
skräckslagen
väntande

På de skarpa stenarna
gömd djupt bland fårorna
i min hud

Griper
värnlöst
efter en eterisk
framtid.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jan Linderoth
Läst 606 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 10:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag som inte alls brukar tycka om modernistisk dikt tycker ändå att den här smakar fågel
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth