Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden väcks, släcks, väcks...

E ldiga ord skall studsa brinna
L äckert och farligt ur en Flammande Kvinna
D å blir det lätt att henne finna
S om en rök ur munnen skall de stå
F ackla tackla slå
L judgott i alla hjärtan då, så:
A ll min längtan tag, in i Ditt andedrag
M era om mig hårt håll, lyft mig, som en boll
M era in och ut allt även orden skjut
A ldrig Du Käraste kan komma mig för nära
N u Du skall vi, det vi redan fått åter begära...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 11:43



Bookmark and Share


  oMareld
mycket bra :)
2009-11-27

  Michaela Dutius
Sannerligen putsat och fint.med gott resultat
2009-11-26

  Mr Lindemann VIP
Bra ihopknåpat så.....
bra
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt