Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som

 

snö

 

vit drömmande snö.

 

 

 

 

det faller

 

 

 

likt

 

 

 

regn mot hö

 

dun mot eld

 

kristallvas mot marmorgolv

 

katt från balkong

 

 

 

dröm mot insikt

 

 

 

faller så vackert

 

 

faller så lätt

 

 

så brutalt

 

 

 

 det möter sitt slutliga öde.

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-11-26 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP