Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Mitt hjärta det
Skriker efter dig
Mitt huvud tar
Avstånd ifrån dig

Jag vet inte längre
Vad jag ska ta
Mig till.

Samtidigt om jag
Vill ta din hand och
Säga att
Jag älskar dig
Så vill jag putta
Dig med all min
Kraft och be dig
Fara åt
Helvete.




Fri vers av E.Wernram
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-26 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram