Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor och son

Livets rötter gror för evigt

starka, vackra formar sig

Hoppas utstakad väg de följer

sen du föddes utav mig.

 

Jag finns alltid vid din sida

du i mitt hjärta om ej i person

Jag vill aldrig behöva få se dig lida

och önskar en tvåvägs relation




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 15:24



Bookmark and Share


  Baystream
Åh va fin, kanske för att jag känner dina söner också. Otroligt fina ord att ge sitt barn.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP