Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Binder en bok

 

Knyter händer,

binder en bok

av ett liv,med allt som finns

inom,utan och ovan,

runt omkring och inuti.

älskar,andas,känner,

fryser,gråter,skriker,skakar,

berusas,förförs ,dansar,skrattar,

luras,brister,biter,ligger,

hoppar,hoppas,drömmer,tänker

förvirras,blundar,skiner

utesluter,sluter,öppnar,stänger

tid,tanke,sång,röst,

socker,kaffe,skitiga naglar,

binder en bok,

dag för dag.  




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-11-26 16:13



Bookmark and Share


  thepoetrysong
Intressant :)
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP