Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diktad i sammarbete med MadinSane



i huvudet på oss med kvicksilverläppar


slickar tårar
längs din kind
i en kyss

oss kvicksilverläppar emellan

:::

med fingrar av stickor och stål

samlar jag upp
det av dig
som blir kvar

i mitt huvud




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 831 gånger
Publicerad 2005-10-21 01:18



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
snygg...men kall...fast varm..fast...nä nu blir jag snurrig...snygg
2005-10-24

  swimsus@gmail.com
"Slickar tårar längst din kind"..Ahhh...så vackert..
Fenomenalt nerplitat ni 2..
2005-10-21

  Propella
Ja här märks det att det är två genier som slått sina huvuden ihop.
Ni kompletterar varann utmärkt - detta är poesi.
2005-10-21

  madinsane
du glömde kursiveringen.. ;p
och medskyldig är jag med stolthet.
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP