Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det slår mig

det slår mig
när det slog mig
krossar nästan
ett lite för djupt andetag
något som bubblar upp
sorg
när det slår
så att det nästan krossar
att vi ska leva utan varandra




Fri vers av LilyRasp
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 22:16



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Ooo. Djupt går den. Tar ett andetag. Känner. Sorg.
2009-11-27

    sårosa
lyssnar på get well cards
2009-11-26

    sårosa
fan va den kändes
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp