Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utbrott

Positiva vulkanutbrott existerar

Ökar med exponentiell styrka

Består av både eld och vatten

Springer upp ur en outsinlig ström

Fyller bäraren med lugn och sprudlande liv

och fascination över vart allt tar vägen




Fri vers av Tosan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-26 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP