Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA BORT DET EN BLINKANDE REKLAMEN

Jag vill inte ha den på min sida!
Måste den blinka?
Jag är inget litet kids som behöver roas!
Istället oroas mina ögon av detta blinkande elände
Jag önskar att ni det till första sidan tog
och det därifrån sände...

Jag har försökt att dra för det men lyckas bara
till 80 % det är som att ha en irriterande
dörr på glänt... Som jag vill stänga hela tiden...

Jag förstår att det är pengar att tjäna...

Men sätt det på sidan nr ett...

Det värsta jag har sett...

Sen ni hade blinkeriet hos mig förra gången...









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-27 08:31



Bookmark and Share


  C Cobain
Ja, det är en apokalyptisk känsla att alltid var den "999 besökaren. great bonus to get" lite här och var på nätet....
2009-11-30

  Catharina Edin VIP
man kan ju knappt tro sina ögon - bort med skiten!
2009-11-27

  FuckFoodCorp
Det är bra att så många kommenterar detta!
Det är ju hemskt
2009-11-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Håller med dig Ewa-Britt!
Dikterna blir ju som splitterglitter.
Urk
2009-11-27

  lycksele
Vill vi inte betala sjukvården över skattsedeln, så kommer räkningen från privata och kommersiella initiativ.
Det är här frågan om vilket samhälle vi vill ha.
Det avgörs bäst vid nästa val.

Jag själv betalar helst vården via skatt. Det blir billigare än att låta McDonalds sköta det..
I långa loppet.
:)
2009-11-27

  peter markurth
Jag använder ej tv sedan 3 år utom nyheter, har aldrig tittat på reklamkanaler, känner, börjar avprogrameras nu,
2009-11-27

  ULJO
Håller med dig, reklam i alla former, tv, internet eller radio är irriterande. Jag lockas då inte till att handla mer för att man överöser mig med taffliga reklamklipp.
2009-11-27

  Lavinia Röd
Jag håller helt med!!!! Vad fan (ursäkta svordomen), har Mac Donalds med poesi att göra???? Ta bort skiten red!
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt