Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig själv en present!

Jag ger mig en dag
att göra vad jag vill
att bara sitta still
och bara tänka till...

Stanna vid stranden se ut
över vattnet fullt ut, bara njuta
över att blicken kan vandra så långt ut...

Tar inga beslut, gör inget jobb
agerar som en överledig snobb
pöser mig ner i varje ledig plats jag ser
och givetvis blir det en dag då när solen mot mig ler

Jag kan läsa böcker och tidningar i timmar
sitta i badet med dofteri och skön för min egen skull bli

Köpa en bakelse storlek max
finns det inte då blir det att ta två
brygga kaffe strax
när det för kaffestunden är dags

Äta dinner
på restaurang innan dagen försvinner
på kvällen innan dagen tar slut
se MÅNGALEN absolut

Hur många gånger har jag sett den, tretti?
Ja snart är jag upp i femti, folk klagar på det
men i mitt hjärta känns det absolut rätt i...

Tänk vad folk jobbar med att åt andra bestämma
men nu ser dom mig inte, när jag är hemma
men jag tror att jag innan jag lägger mig
en till bakelse i mig skall jag klämma...

Oh dagen är inte slut än
jag hinner min vän se
MÅNGALEN igen...










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 09:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härliga goda ord om att vara snäll mot sig själv
2009-11-27

  Näckrosen
Du är bara så klockren Ewa :))
bra text. Jag vill oxå ha egentid
ha de bäst
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt