Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mitt hjärta

...


håll mitt hjärta varsamt


och vet:
jag kommer sparka, bitas och slå
vet detta





så håll
mitt hjärta varsamt




och jag vet
att jag kommer göra allt jag kan
för att du ska gå




så håll
mitt hjärta varsamt







Fri vers av Andasin
Läst 544 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin