Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara inne i ett flow är motsatsen till den svarta dalgång som jag så många gånger vandrat.


Vindens smek

Möjligheter som skapas i vårt liv
en känsla av vindens smek på min kind
den finns där om jag lär mig känna den
att plocka upp vindens känsla
är som att se möjligheterna som kommer.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-27 19:42



Bookmark and Share


  Maria T
Bra.
Se möjligheterna
2009-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Grattis *-nan
till placeringen!
2009-11-29

  Glensan
"plocka upp vindens känsla"

Oerhört vackert poetat
Ljus text som andas framåtanda
2009-11-28

  Suzy med punkterna
Fint om öppna ögon som söker och ser!
2009-11-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara beredd
är, som att vara
lite ledd, man kan ha
en föraning vad, som är
på gång, då är det mindre
risk att man blir svedd...
2009-11-27

  mare VIP
Bra skrivet..
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld