Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara naken!!



Livet häromkring mig
är ett skådespel

jag sitter på min pinnstol
och ler

Livet häromkring mig
är ett skådespel

jag skrattar åt allt
som jag ser

Livet häromkring mig
är ett skådespel

snart kanske man till
makterna ber

Livet häromkring mig
är ett skådespel

för jag blundar allt
mer och mer

våga vara naken!!




Bunden vers (Rim) av Patrik Andersson
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 23:09



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Härlig, jag gillar flowet i texten! Och självklart, naket är alltid sant och ärligt.
2010-02-20

    cyberwor/L/d
Jo, en naken Sanning är alltid att föredra.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson