Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På söndag

Söndag tänder vi ljus nr ett av fyra
Nedräkningen har börjat
Fyra veckor fulla med "jag måste hinna"

Men sen
Många lata dagar vi får
och det är inte alls så stressigt som sommarsemester.

Julefrid och Julero
Det vill jag alla önska




Fri vers av Therés
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-28 01:03



Bookmark and Share


    Stella Stol
Tack så mycket !
Jag önskar dig en god jul :) =)
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!