Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är den...

Egoism är att inte tjäna in något själv
utan ta till det, som andra har gjort
och det fort, som om det var ifrån
dens egen forsande älv...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-28 11:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sanna klokord
2009-11-28

  En strimma av guld
Bra ord och sanna så som du skriver.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt