Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista ropstenen när slutsignalen hörs...


Min dag, det sista ljuset
av hopp i flyktigt eldsken
och sakta falnar bruset
- jag ser en bortglömd ropsten
stå ödsligt kvar vid muren
ett tecken kvar när turen
mot slutstationen hörs

bli utropad för dem som
har något kvar att mista
när porten öppnas ömsom
för första och för sista
som sakta köar livstid
i ovisshetens livsid
när slutsignalen hörs




Bunden vers (Annat versmått) av korpfjäder
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-28 11:59



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Jag ser framför mig en gestalt i lång vit klädnad med öppna händer....REDO.
2009-11-29

    glasa VIP
ja, den är skön och allvarsam
som en lugn slags klarspråk

jag tycker om
at få skåda
så djupt
i klara
vatten
2009-11-29

  halmstrå
du och döden...
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder