Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Red Medicin"


Yaa däng



Jag cirklade
länge.

Snö följde
i dina spår

Jag smakade. Du var beskt ämne
i det kött som var delat
Som en docka av spunnet tyg, du lade dig
i mina händer

Jag lade oss, försiktigt
i soffan

Vi blandade
i varandra
Vaknade friska, nästa morgon




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 712 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-28 14:08



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
"Vi blandade
i varandra
Vaknade friska, nästa morgon"

God formulering & God medicn!
2009-12-03

    Saye
hälig slut: "vaknade friska nästa morgon"
2009-11-30

  Carola Zettergren
SAGOLIKT!!!! Underbart bra!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji