Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kräver inte mycket

dina ögon brinner så klart

och jag klarar mig fint

så länge du bara andas.




Fri vers av emye
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint :-)
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

emye
emye