Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger nu slakt

Hänger snaran
Hänger den högt
Så att skaran
Njuter dess tukt

Dinglar benen
Dinglar så vilt
Blick med skenen
Skrattar sig gillt

Sträcker repet
Sträcker det rakt
Kärleksknepet
Hänger nu slakt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön