Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annanstans - almanacksblad

 

 

 

 

 

 

bedöva
mildra din panna

skingra tuvornas strån
regnbågen vakar
i änden på sjön

stilla
vyssja din tanke

sloka stammarnas ruskor
lokatten biter
på rimfrostig myr

ge hän
låt vara din oro

skänk den åt vingslag
vråken lyfter
ditt landskap är mitt




Fri vers (Fri form) av wayward - taiga
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-11-30 09:32



Bookmark and Share


    Bim
....den här lägger jag närmast mitt sargade varghjärta,höjer
huvudet och ylar så det ger eko till dig du makalösa.
Bokmärker tack!
2009-11-30

  Vind
Och under regnbågen gömmes fridens skatt... Sköna bilder. Ta mig ut!
2009-11-30

  Gunnar Odhner
Finstämt! Men varför inte sluta efter 'vråken lyfter'?
2009-11-30

  Carola Zettergren
En underbar promenad det här, jag är där, ljuvligt!!!
2009-11-30

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward

"regnbågen vakar/i änden på sjön". Älskar denna fras, i en mycket läsvärd dikt. Hälsar vännen Fredrik
2009-11-30

    resilient
som en bön. Underbart vackert. Och rätt tröstande. Tack!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga