Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRANDFACKLAN INGEN VILL HA

J a tänt ljus
U ti hus
L juvliga lågor slår
O ch när du går
R ejält alla släck
D u annars kanske huset är väck...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 10:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det var verkligen en brandfackla----
2009-12-01

  ULJO
Klokt tänkt. Alla borde ha en brandvarnare och en brandsläckare i dessa mörka tider då ljusen falmmar i våra ljusstakar.
2009-11-30

  Eva Langrath VIP
Tack tack för denna goda påminnelse kollar en extra gång innan jag går
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt