Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livshyllning X & XI

hur hörde du dig själv?
jag kommer alltid undra hur

en mun kan vara många
min egen är för få
din hals så mycket djupare
som ögon slutna öppna

jag önskar ingenting inte längre

jag sa att jag ville komma
närmare ibland
det är så nära hela tiden

---

när jag känner hur det smakar
är det lukt och inte smak
det där svarta under nageln?

du vet att det är min nagel
du tyckte att det var roligt

du ville aldrig le
du glömmer bort ibland och skäms

det är så nära hela tiden




Fri vers (Fri form) av Benjamin Jakobsson
Läst 559 gånger
Publicerad 2009-11-30 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson