Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå obemärkt genom livet





Mitt sinne är lätt när min tunga
väver

lögner av gåtor

mina öron lyssnar sällan




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-30 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson