Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi sågs igår. Hatar att jag älskar dig än. Vi är över men jag finns kvar. Och du, du existerar också fast aldrig mer nära intill. Mig.


Du vaknar inte längre vid min sida

Det kryper under huden. Du måste komma ut. Är för trött för att sova. Kudden för mjuk, vill ligga på ditt bröst. Du blixtrar i mitt huvud. Vad gör jag åt förtvivlan? Den säger att allt är slut. Polaroider av ditt yttre skakas torra inuti. Fastnar på hornhinnan. Borde bränna men spar ändå. Kämpar för ro. Andas. Men jag älskar på samma höga frekvens. Mitt hjärta slår för kraftfullt, pumpar smärta ut i varje lem. Blundar hårt. Försöker stå ut. Tom. Du gör ännu för ont. Jag kan inte tänka. Darrar okontrollerbart. Vill fly. Min hud fängslar. Håller kvar. Kan inte förmå mina ben att gå. Griper krampaktigt tag i minnet. En vår med delade nätter. Behöver din hand. Utan den vet jag inte hur man gör.

Men morgonen grydde för länge sen och du vaknar inte längre vid min sida.




Fri vers av malin...
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-01 07:41



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tror inte jag andades en gång under läsning, en stark närvaro i denna text, en känsla av nakenhet och äkthet. Jag bokmärker och applåderar!
2009-12-18

  Staffan Welroos VIP
shit. en av dom bästa texterna jag nånsin läst på poeter! faktiskt. kanske för att jag är i den situationen (som diktarjaget) själv just nu... målande. du väljer dom rätta orden... tokbra!

*bokmärke*
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...