Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helst i det höga!

Att få leva
i hoppfullhet
det är väl så nära
himlen man kan komma...

Motsatsen är ju att leva med
rädslan då är man ju på det där
stället dit man inte alls vill komma...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 08:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Rädslan binder och låser
den kastar vi en dag när det blåser.
2009-12-01

  SusanneStrömstedt
Min livsfilosofie :)
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt