Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limericken!

En TV-galen man från Chans
bara TV för honom då fanns
flickvän då trippar
framför TV-n strippar
han sa: -Tvätt sorteras nån annanstans!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 11:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
hahahahahahaha- den mannen var inte lätt att förföra
2009-12-01

  Junitvillingen
Hahaha, vilken knorr du fick till på slutet...även om jag nog tycker att han borde fått sig en knäpp på näsan!!
2009-12-01

  Algotezza VIP
Limerickar är alltid kul - denna med. Har du läst Hasse Alfredsons Svea hunds limerickar? Många glada skratt...
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt