Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tron, den tron...

En förtvivlad präst ifrån Sky
skrek ut till sin församling ett fy
vad är er tro nu
vi skulle be, om regn ju
och ingen har med ett paraply!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 11:47



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kul och det prästen önskade var ju änglarnas tårar.
2009-12-01

  Michaela Dutius
Det gäller att handla efter vad man tror.
Stackars prästen
2009-12-01

  ULJO
Den var rolig den, men nu är det snö vi vill ha.
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt