Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbräckning II






Denna ö, utan människor - är järngrå himmel
är trädsilhuetter skurna ur gryningen

Också idag återvänder havet och häver sig upp
upp över sand tång och stenar
upp emot kastellets mur och kanske

är havet också din rytm
kanske är jag

bakom sand tång och stenar
en mur











Fri vers av Jaqualx
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 21:05



Bookmark and Share


  wayward - taiga
to be, or not to be, ett kastell

urkul att se dig publicera igen! :D
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx