Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten är ett svin

Finns även som tonsatt på
http://lyxvarianten.bandcamp.com/track/tomten-r-ett-svin

Vi bråka en gång och log
Slog oss blodiga utanför en krog
I en bråkdels sekund var jag utan luft
och du höll andan i sympati
ja de känns fel att säga
att tomen är ett svin

Jag fick ingen klapp fick en smällkaramell
skulle vi förbli ovänner även ikväll?
Jag fråga en fråga och jag fick ett svar
nån kärlek till barnen fanns inte kvar

Inget till barnen bara franska slattar fanns kvar

Flög över länder
letade i utbrända bränder
blanda aska och kol
bedövad av alkohol

Tomten!
Kommer du att hata mig
i resten av ditt oändliga liv?
Tomten!
Får jag det jag önskat mig?
Försök att ge mig en andra chans!




Fri vers av Mayflyer
Läst 299 gånger
Publicerad 2009-12-01 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer